Merkezimizce “Tasarım Düşüncesi Üzerinden Kurumsal Girişimcilik” Adlı Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi
8 Şubat 2024 | 08:40

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Tasarım Düşüncesi Üzerinden Kurumsal Girişimcilik” adlı hizmet içi eğitim programı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı A2 Giriş Konferans Salonunda yapılan programın moderatörlüğünü Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay üstlenirken, programda eğitmen olarak Üniversitemiz Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Serkan Güneş ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Arş. Gör. Çisem Ercömert Görgün yer aldı.

Etkinliğe İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer, akademik ve idari personel katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay, 8.inci  hizmet içi eğitim programını düzenlemenin büyük gururunu yaşadıklarını ifade etti. Üniversitemiz akademik ve idari personeli arasında hız kesmeden farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Ayça Tunçay, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları sonrası Üniversitemiz Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Serkan Güneş ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Arş. Gör. Çisem Ercömert Görgün, “Tasarım Düşüncesi Üzerinden Kurumsal Girişimcilik” adlı sunumu yaptılar.

Sunum sırasında girişimciliğin kavramının tanımının yanı sıra girişimcilik ve üniversite ilişkisi üzerinde duruldu. Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer’in eğitimcilere teşekkür sertifikalarını takdim etmesinin ardından sona erdi.

aew-1 aew-1 aew-1
background image